måndag 3 oktober 2011

Wow!!

Jag är uppe i 1067 visningar =) Helt otroligt, trodde inte att ngn läste min blogg ju!! Va roligt att det faktiskt är så =)

Kollar just nu "Something Borrowed" den är ganska ok eller den va lite dryg först (i mina ögon) men nu börjar den arta sig.   





Medan hon firar sin trettionde födelsedag kan Rachel White inte undgå känslan av att hennes liv inte blivit som hon väntat sig. Visst har hon ett bra jobb på en prestigefull advokatbyrå på Manhattan, men hon jobbar väldigt mycket och hennes chef är en riktig tyrann. Och visst har hon bästa vännen från barndomen, den vackra och livliga Darcy, men att se Darcy flörta med sin pojkvän blir bara enpåminnelse om att Rachel själv som vanligt kommer att få gå hem ensam från festen.

Fast den här gången blir det inte så. Följande morgon vaknar Rachel upp intill Dex, den gamla studentkompisen från juridikkursen – och Darcys pojkvän! Hur kunde de låta detta hända? De försöker lägga händelsen bakom sig men när bröllopet närmar sig inser Rachel att det kanske inte var något misstag trots allt. Och Darcy kanske inte är den vän Rachel alltid trott.


Har idag "blåst ur" min dator påsjuukt mkt damm.. så nu låter den knappt någonting. Ibland går fläkten upp, men den går ner lika fort. Förut gick den ju på högvarv hela tiden. Vilket va väldigt störande. Dessutom luktade datorn bränt. Men nu är den ok =) Får väl "blåsa ur" den nångång ibland kanske hihihiii...

Ha det bäst vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar