fredag 11 mars 2011

Suprice!!

Nu har jag gjort värsta grejen för en kompis. Hon har pratat hela veckan om sin disk å att hon måste dammsuga, hon har jobbat kväll denna vecka så det är lätt att sova lite för länge å inte hinna innan jobbet... å efter 23 e d kanske inte så lämpligt när man bor i lägenhet!!
Så hade hon tänkt göra det igår kväll iaf, men jag avrådde henne. För hennes granne e jäkligt tjurig av sig.
Så tänkte hon hinna idag då, men lyckades inte somna inatt. Så hon kom inte upp i tid utan fick dra till jobbet direkt. Så hon messade mig å berättade d, å om hur typiskt det är när man ska upp... bara lite allmänt sådär.
Så eftersom jag började tidigt idag å slutade typ när jag brukar börja, så bestämde jag mig för att gå hem å överraska henne med att just dammsuga å diska. Ska väl nämna att vi bor grannar =O) Så jag har nyckel eftersom jag brukar se till katterna ibland å så. Sen fyllde jag på torrfoder å bytte vatten till katterna, kollade kattlådorna och tömde soporna.
Så fatta vad glad hon kommer bli när hon kommer hem!! =O) Verkligen inget som hon har förväntat sig kan ja ju säga hihiiii..... så nu tycker jag hon kan komma hem så jag för höra reaktionen =O)

Annars händer inte mkt ikväll, funderara på att åka till föräldrarna. Men vet inte om jag e sugen på det. Hungrig e kjag iaf så lite mat ska jag fixa nu iaf...!!!

Ha d bäst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar